Kontrollü atmosferde depolamanın taze ürünlerin raf ömrünü uzattığı gözlemlenmiştir. Hasat sonrası depolama koşulları meyve kalitesini etkiler. Yetersiz depolama koşulları önemli ekonomik kayıplardan sorumludur. Meyvede su kaybından kaynaklanan yüksek ağırlık kaybı oranları, yüksek sıcaklıklarda veya düşük bağıl nemde meydana gelebilir. Narda %5 lik bir meyve ağırlığı kaybı, meyve kabuğunun gözle görülür şekilde büzülmesine neden olur.
Narın depolanması için öneriler türlerine göre farklılık göstermekle birlikte tipik depolama sıcaklığı 2 ila 6 °C olmasına rağmen, 10 °C de depolama, tatlı narlar için minimum güvenli depolama sıcaklığıdır. Bununla birlikte, 10 °C de depolama, meyve mantarı çürümesini azaltmada etkili değildir. Narlar, depolama sırasında meyve suyu kaybı ve çürüme sonucu hasat sonrası yüksek kayıplar gösterebilir. Bu nedenle, yüksek kaliteli nar meyvesinin güvenilir bir pazar arzı için hasat sonrası yeterli koşullarda depolaması çok önemlidir.
Kontrollü atmosfer ile nar, 5 °C de 6 aya kadar saklanabilir. Donma hasarını önlemek için daha uzun depolama 7,2 °C de olmalıdır. Nar nem kaybına karşı çok hassastır.Narları sararak veya balmumu kaplayarak saklama, nem kaybını azaltır.